Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash

    Ariza beruvchilarning shaxsiy ma'lumotlarini
    qayta ishlashga nisbatan Xususiy siyosat


    “Ancor Asia” MChJ (keyingi o’rinlarda - ANKOR, biz) uchun ish izlovchilarning shaxsiy ma'lumotlarini himoya qilish juda muhimdir. "Ish izlovchilarning shaxsiy ma'lumotlarini qayta ishlashga oid xususiy siyosat" (keyingi o'rinlarda - Siyosat) hujjatida ish qidiruvchilarga xizmatlarimizni taqdim etish uchun qanday ma'lumotlarni to'plashimiz va ushbu ma'lumotlar qanday qayta ishlanishi batafsil bayon etilgan.

    ANCOR O'zbekiston Respublikasining 02.07.07 yildagi O'RQ-547-sonli Qonuniga binoan bunday qayta ishlash uchun boshqa qonuniy asoslar bo'lmagan taqdirda qayta ishlash uchun murojaat etuvchilardan shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashga rozilik so'raydi. 2019-yil. “Shaxsiy ma’lumotlar haqida” Shaxsiy ma'lumotlar operatori sifatida biz shaxsiy ma'lumotlarni maksimal darajada himoya qilishni ta'minlash uchun ko'plab texnik va tashkiliy tadbirlarni amalga oshirdik. Ammo, agar siz o'zingizning shaxsiy ma'lumotlaringizni Internet orqali yuborishni xohlamasangiz, muqobil usullarni tanlashingiz mumkin (masalan, shaxsan ANCOR ofisida).

    • Biz va biz bilan qanday bog'lanish haqida

      “Ancor Asia” masʼuliyati cheklangan jamiyati

      Yuridik manzil: 100000, O'zbekiston, Toshkent, Mustaqillik shoh ko'chasi, 75-uy

      Haqiqiy manzili: 100000, O'zbekiston, Toshkent, Mustaqillik shoh ko’chasi, 75-uy, "Inconel” biznes markazi

      Telefon: +998 78 120-41-42

      Elektron pochta: tashkent@ancor.co.uz 

      Veb-sayt: www.ancor.co.uz

      Ma'lumotlarni qayta ishlash va himoya qilish uchun javobgar:

      Muslayev Sergey

      100000, O'zbekiston, Toshkent, Mustaqillik shoh ko’chasi, 75-uy, "Inconel” biznes markazi

      Elektron pochta: privacy@ancor.co.uz

    • Shaxsiy ma’lumotlarni qayta ishlash prinsiplari

      Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashda ANCOR quyidagi prinsiplarga amal qiladi:

      • shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashni faqat qonuniy va adolatli asosda amalga oshiradi;
      • shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash (shu jumladan yig'ish) boshlanishidan oldin aniq qonuniy maqsadlarni belgilaydi;
      • faqat belgilangan qayta ishlash uchun zarur va yetarli bo'lgan shaxsiy ma'lumotlarni to'playdi;
      • aniq, oldindan va qonuniy maqsadlarga erishishda shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashni cheklaydi;
      • shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash maqsadlariga erishgandan so'ng yoki maqsadlarga erishish zaruriyati yo'qolgan taqdirda ma’lumotlarni yo'q qiladi (agar ma'lumotlar subyekti bilan tuzilgan bitimda, boshqa bitimda yoki O'zbekiston Respublikasining qonun hujjatlarida boshqacha tartib nazarda tutilmagan bo'lsa).
    • ANCOR da shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash shartlari va usullari

      Shaxsiy ma'lumotlarni ANCOR da qayta ishlash faqat tegishli huquqiy asoslar mavjud bo'lganda amalga oshiriladi: agar O'zbekiston Respublikasining shaxsiy ma'lumotlar sohasidagi amaldagi qonunchiligida boshqacha qoida nazarda tutilmagan bo'lsa, subyektning roziligi bilan o'z shaxsiy ma'lumotlarini qayta ishlashga.

      ANCOR da izlovchilarning biometrik shaxsiy ma'lumotlarini qayta ishlash ishlari amalga oshirilmaydi.

      Shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilishni ta'minlamaydigan mamlakatlarga shaxsiy ma'lumotlarni transchegaraviy ravishda o'tkazishda, bunday uzatish shaxsiy ma'lumotlar subyektining roziligi asosida amalga oshiriladi.

      ANCOR shaxsiy ma'lumotlar subyektining alohida oldindan roziligisiz shaxsiy ma'lumotlarni jamoat uchun ochiq manbalarga joylashtirmaydi.

      ANCOR tegishli qonuniy asoslarsiz oshkor qilmaydi, uchinchi shaxslarga o'tkazmaydi yoki shaxsiy ma'lumotlarni tarqatmaydi. Arizachilarning shaxsiy ma'lumotlarini berishda, uchinchi shaxslar ANCOR berayotgan ma'lumotlarning maxfiyligi to'g'risida ogohlantirilishi kerak

      Shaxsiy ma'lumotlarni ANCOR  bilan tuzilgan kelishuv asosida qayta ishlaydigan shaxslar Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash va himoya qilishning O'zbekiston Respublikasi qonunlarida nazarda tutilgan prinsiplari va qoidalariga rioya qilishni o'z zimmasiga oladi. Har bir uchinchi shaxs uchun shartnomada maxfiylikni saqlash va ularni qayta ishlash paytida shaxsiy ma'lumotlarning xavfsizligini ta'minlash majburiyati belgilab qo'yilgan, O'zbekiston Respublikasining qonun hujjatlariga muvofiq qayta ishlangan shaxsiy ma'lumotlarni muhofaza qilish talablari ko'rsatilgan.  

      Agar ANCOR shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashni boshqa shaxsga ishonib topshirsa, ko'rsatilgan shaxsning harakatlari uchun shaxsiy ma'lumotlar subyekti uchun ANCOR javobgarlikni o'z zimmasiga oladi. ANCOR nomidan shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashni amalga oshiruvchi shaxs, shaxsiy ma'lumotlar operatori sifatida ANCORoldida javobgar bo’ladi. 

      ANCOR shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashni quyidagi usullar bilan amalga oshiradi:

      • avtomatlashtirish vositalaridan, shu jumladan axborot texnologiyalari va texnik vositalaridan, shu jumladan kompyuter texnologiyalari, axborot texnologiyalari komplekslari va tarmoqlaridan, shaxsiy ma'lumotlarni uzatish, qabul qilish va qayta ishlash vositalari va tizimlaridan, dasturiy vositalardan (operatsion tizimlar, ma'lumotlar bazasini boshqarish tizimlari va boshqalar) axborot tizimlarida foydalaniladigan axborot xavfsizligi vositalaridan foydalangan holda; ;
      • avtomatizatsiya vositalaridan foydalanmagan holda.
    • ANKOR qaysi asosda, nima maqsadda va qancha muddat davomida shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlaydi
      Qayta ishlashning maqsadi Qayta ishlanadigan ma'lumotlar Huquqiy asos Saqlash muddati
      Ishga joylashishda ko'maklashish yoki potensial ish beruvchi bilan boshqa har qanday turdagi hamkorlikni tashkil etish, bo’lajak ish joyidagi karyera imkoniyatlari to'g'risida ma'lumot berish, ishga joylashish yoki boshqa turdagi ish uchun oldindan suhbat o'tkazish, fuqarolik shartnomasi asosida xizmatlar ko'rsatish/ishlarni bajarish, shuningdek inson resurslarini boshqarish va mehnat bozorini tahlil qilish bilan bog'liq ANCOR faoliyatini amalga oshirish maqsadida
        Ish izlovchilar (nomzodlar):
      • Familiyasi, ismi va otasining ismi;
      • jinsi;
      • fotosurat;
      • aloqa uchun telefon raqami;
      • elektron pochta manzili;
      • tug'ilgan kun;
      • fuqarolik;
      • shahar va yashash joyi
      • ijtimoiy tarmoqlardagi shaxsiy Internet sahifa manzili;
      • boshqa joyga ko'chish va xizmat safarlariga tayyorlik;
      • oilaviy holati;
      • ish tajribasi;
      • ma'lumoti;
      • oldingi ish joylari to'g'risida ma'lumot;
      • kompyuter bilan ishlash darajasi;
      • chet tillarini bilish darajasi;
      • so’raydigan ish haqi;
      • Jamiyat xodimi tomonidan kiritilgan baholash xarakteristikasi;
      • o'zingiz mustaqil ravishda rezyumeyingizga qo'shadigan boshqa shaxsiy ma'lumotlar;
      • oldingi ish joylaridan olingan tavsiyalar
      Ariza beruvchining (nomzodning) ma'lumotlarni qayta ishlashga roziligi Ma'lumotlarni qayta ishlashga roziligi bekor qilingunga qadar
      Marketing materiallarini yuborish va ijtimoiy so'rovlarni o'tkazish
        Nomzodlar:
      • elektron pochta manzili;
      • IP-Manzil:
      • jinsi;
      • yosh toifasi;
      • ta’lim darajasi;
      • so'rov o'tkazilayotganda mehnat munosabatlari mavjudligi to'g'risidagi ma'lumotlar;
      • ish joyi tarmog’i;
      • kasbiy ixtisoslashuv;
      • yashash joyi;
      • muayyan ijtimoiy so'rovlar doirasida to'plangan boshqa ma'lumotlar
      Ariza beruvchining ma'lumotlarni qayta ishlashga roziligi Ma'lumotlarni qayta ishlashga roziligi bekor qilingunga qadar
      Cheksiz insonlar doiralarini ANCOR faoliyati to'g'risidagi ma'lumotlar bilan tanishtirish
        Saytga tashrif buyuruvchilar:
      • cookie-fayllar;
      • IP-Manzillar:;
      • avtomatik ravishda to'plangan boshqa ma'lumotlar, ya'ni:
        • Sahifaning URL manzili; 
        • sahifaning refereri;
        • sahifa sarlavhasi;
        • brauzer va uning versiyasi;
        • operatsion tizim va uning versiyasi;
        • qurilma modeli;
        • ekranning balandligi va kengligi;
        • tashrif buyuruvchining cookies-fayllari va JavaScript ni yoqqanligi (ECMAScript) haqida ma'lumotlar;
        • JavaScript-hodisalari (tashrif buyuruvchining sayt bilan o'zaro munosabatlarini hisobga olish, shu jumladan saytda JavaScript API usullaridan foydalanish, masalan, anketani yuborish, sahifani aylantirish);
        • Vaqt zonasi;
        • brauzer tili;
        • ekran rangining chuqurligi;
        • mijoz tomoni brauzer oynasining kengligi va balandligi;
        • saytga tashrif buyuruvchilarning jinsi, yoshi va qiziqishlari;
        • geografik ma'lumotlar;
        • sahifani yuklash parametrlari (masalan, ko'rsatish va serverning javob berish vaqti);
        • ko'rilgan va tashrif buyurilgan sahifalardagi ma'lumotlar, tashqi havolalarni bosish, fayllarni yuklab olish, rad etish,
      Saytga tashrif buyuruvchining ma'lumotlarni qayta ishlashga roziligi
      • Cookies-fayllar - Cookie fayllarga nisbatan siyosatga muvofiq;
      • Boshqa ma'lumotlar– ma'lumotlarni qayta ishlashga rozilik bekor qilingunga qadar
      Saytga tashrif buyuruvchilarning fikr-mulohazalari (sharhlarni o'z ichiga olgan holda)
        Saytga tashrif buyuruvchilar (shu jumladan ish izlovchilar va mijoz vakillari):
      • familiya va ism;
      • ish joyi (kompaniya nomi);
      • aloqa uchun telefon raqami;
      • elektron pochta manzili;
      • o'zingiz mustaqil ravishda rezyumeyingizga qo'shadigan boshqa shaxsiy ma'lumotlar
      Saytga tashrif buyuruvchining ma'lumotlarni qayta ishlashga roziligi Ma'lumotlarni qayta ishlashga roziligi bekor qilingunga qadar
      Axborotnomaga obuna bo'lish (bo'sh ish o'rinlari, yangiliklar)
        Saytga tashrif buyuruvchilar:
      • ism
      • elektron pochta manzili
      Saytga tashrif buyuruvchining ma'lumotlarni qayta ishlashga roziligi Ma'lumotlarni qayta ishlashga roziligi bekor qilingunga qadar
    • Source of personal data

      ANCOR ish izlovchilarning shaxsiy ma'lumotlarini bevosita shaxsan o'zingizdan yoki sizning manfaatlaringiz uchun harakat qiladigan vakilingizdan, yoki saytlardan foydalanish shartlariga muvofiq siz rezyumeingizni joylashtirilgan ish saytlaridan olishi mumkin.

    • ANCOR ma'lumotlarni o’tkazishi mumkin bo'lgan shaxsiy ma'lumotlarni oluvchilar ish qidiruvchilar
      • ANCOR mijozlari - potensial ish beruvchilar, 
      • ANCOR shaxslar guruhi.

      O'tkazishning maqsadi: ish qidiruvchiga ishga joylashishda yoki potensial ish beruvchi bilan boshqa har qanday hamkorlikni tashkil etishda yordam berish.

      • “TimService" MChJ (111024, Moskva shahri Entuziasti shossesi, 21-uy, 2-bino), 
      • «Geliosoft» MChJ (115280, Moskva shahri Leninskaya Sloboda ko’chasi, 19).

      O'tkazishning maqsadi: ANCOR axborot tizimlarini texnik qo'llab-quvvatlash xizmatlarini ko'rsatish.

    • Shaxsiy ma’lumotlar xavfsizligi

      ANCOR boshqaruv va ishlab chiqarish faoliyati jarayonida shaxsiy ma'lumotlar xavfsizligini ta'minlashga qaratilgan chora-tadbirlar majmuini amalga oshirdi.

      Shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish uchun ANCOR da quyidagi chora-tadbirlar belgilandi:

      • shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashni tashkil etish uchun mas'ul shaxsni tayinlash;
      • shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash va himoya qilish bo'yicha mahalliy aktlarni ishlab chiqish va tasdiqlash;
      • axborot xavfsizligi vositalaridan foydalanish;
      • shaxsiy ma'lumotlarning moddiy tashuvchilarini hisobga olish;
      • shaxsiy ma'lumotlarga ruxsatsiz kirish faktlarini aniqlash va kelajakda shu kabi hodisalarni oldini olish choralarini ko'rish;
      • ruxsatsiz kirish tufayli o'zgartirilgan yoki yo'q qilingan shaxsiy ma'lumotlarni qayta tiklash;
      • axborot tizimlarida qayta ishlangan shaxsiy ma'lumotlarga kirish qoidalarini belgilash, shuningdek axborot tizimlarida shaxsiy ma'lumotlar bilan amalga oshirilgan barcha harakatlarni ro'yxatdan o'tkazish va hisobga olishni ta'minlash;
      • shaxsiy ma'lumotlar va axborot tizimlari xavfsizligi darajasini ta'minlash bo'yicha ko'rilayotgan choralar ustidan nazorat;
      • shaxsiy ma'lumotlarning moddiy tashuvchilariga ruxsatsiz kirishni istisno qiladigan va shaxsiy ma'lumotlarning xavfsizligini ta'minlaydigan shartlarga rioya qilish;
      • Shaxsiy ma'lumotlarni bevosita qayta ishlovchi ANCOR xodimlarini shaxsiy ma'lumotlar to'g'risidagi qonun hujjatlari, shu jumladan shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish talablari, shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash va himoya qilish bo'yicha mahalliy hujjatlar bilan tanishtirish;
      • shaxsiy ma'lumotlarni o'z ichiga olgan ma'lumotlarni yo'q qilish tartibini tashkil etish;
      • Shaxsiy ma'lumotlaringizga tahdid qilish yoki yo'qotish xavfini oldini olish bo’yicha ANCOR xodimlari bilan tushuntirish ishlari olib borish;
      • ANCOR ga ruxsatnoma orqali kirish tartibini tashkil etish;
      • ANCOR hududi, binolarini muhofaza qilish tartibini tashkil etish.
    • Shaxsiy ma'lumotlar operatori sifatida ANCOR ning huquqlari va majburiyatlari

      ANCOR quyidagilarga haqlidir:

      • agar O'zbekiston Respublikasi qonunchiligida nazarda tutilgan bo'lsa, shaxsiy ma'lumotlarini davlat va boshqa vakolatli organlarga  (soliq, huquqni muhofaza qilish idoralari va boshqalar) taqdim etish;
      • O'zbekiston Respublikasi qonunlarida nazarda tutilgan hollarda shaxsiy ma'lumotlarni taqdim etishdan bosh tortish;
      • O'zbekiston Respublikasi qonunchiligida nazarda tutilgan hollarda subyektning shaxsiy ma'lumotlarini uning roziligisiz qayta ishlash.
      • ANCOR quyidagilarga majbur:
      • shaxsiy ma'lumot subyektlariga, ularning iltimosiga binoan, shaxsiy ma'lumotlarini qayta ishlashga oid ma'lumotlarni taqdim etish; 
      • shaxsiy ma'lumotlar subyektidan emas, balki boshqa shaxsdan shaxsiy ma'lumotlar olingan taqdirda, shaxsiy ma'lumotlar subyektining talabiga binoan quyidagi ma'lumotlar beriladi:
        1. shaxsiy ma'lumotlarni yig'ish va qayta ishlash faktini tasdiqlash;
        2. shaxsiy ma’lumotlar ro’yxati;
        3. shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash muddatlari (shu jumladan ularni saqlash shartlari);
      • shaxsiy ma'lumotlarni, shuningdek uchinchi shaxs tomonidan O'zbekiston Respublikasi hududida saqlanadigan ma'lumotlar bazasida saqlanishini ta'minlash. 
    • Shaxsiy ma'lumotlar subyekti sifatida murojaat qiluvchining huquqlari

      Agar ANCOR ma'lumotlaringizni o'zingizning roziligingiz asosida qayta ishlayotgan bo’lsa1 shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashga rozilikni istalgan vaqtda bekor qilishingiz mumkin.

      Sizning2 shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlashga, ularni aniqlashtirish yoki o'chirishga doir ma’lumotlarni olish3 , ANCOR harakatlari ustidan shikoyat qilish4 va zararni qoplash uchun tovon talab qilishhuquqingiz bor. O'z huquqlaringizdan foydalanish uchun, iltimos, biz bilan bog'laning.

    • Ushbu Siyosatdagi o'zgarishlar
      Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash jarayonlaridagi mumkin bo'lgan o'zgarishlarni aks ettirish uchun vaqti-vaqti bilan Siyosatga o'zgartirishlar kiritilishi mumkin. Sizga ushbu Siyosatdagi barcha jiddiy o'zgarishlar to'g'risida xabar beramiz. Tegishli bildirishnomalar bunday o'zgarishlar kuchga kirgunga qadar saytda (masalan, suzib chiquvchi oyna yoki banner orqali) ko'rsatilishi yoki boshqa aloqa kanallari orqali sizga yuborilishi mumkin (masalan, agar siz bizga aloqa ma'lumotlarini taqdim etgan bo'lsangiz elektron pochta orqali).
      Oxirgi o'zgartirish sanasi va amaldagi versiyas Siyosat boshida ko'rsatilgan.
    • Ilova 1 Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashga rozilikni bekor qilish formasi

      Men,
      _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ,

      (F.I.Sh)


      _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _,

      (ariza beruvchining shaxsini tasdiqlovchi hujjatning ma'lumotlari yoki ariza beruvchini identifikatsiyalashga imkon beradigan boshqa ma'lumotlar, masalan, tug'ilgan sanasi, elektron pochta, mobil telefon raqami)


      _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


      “Ancor Asia" MChJ dan(yuridik manzili: Olmaota shahri, Olmalin tumani, Jeltoksan ko'chasi, 115-uy) va uning shaxslar guruhlaridan men quyidagi maqsadda taqdim etgan shaxsiy ma'lumotlarimni qayta ishlashga rozilikni qaytarib olaman:

      • Ishga joylashishda ko'maklashish yoki potensial ish beruvchi bilan boshqa har qanday turdagi hamkorlikni tashkil etish, bo’lajak ish joyidagi karyera imkoniyatlari to'g'risida ma'lumot berish, ishga joylashish yoki boshqa turdagi ish uchun oldindan suhbat o'tkazish, fuqarolik shartnomasi asosida xizmatlar ko'rsatish/ishlarni bajarish, shuningdek inson resurslarini boshqarish va mehnat bozorini tahlil qilish bilan bog'liq “Ancor Asia” MChJ faoliyatini amalga oshirish;
      • ishga joylashishni yengillashtirish maqsadida yuborilgan elektron pochta xabarlarini qabul qilish.

      Shaxsiy ma'lumotlarimni qayta ishlashni to'xtatishingizni so'rayman.


      imzo: _ _ _ _ _ _ _ _ _ /

      F.I.O.: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ /

      sana: _ _ _ _ _ _ _ _ _ /


    Bizga yozing
    Savollaringiz bormi?
    ANCOR Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в ANCOR!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo ANCOR
    Загрузка...
    Logo ANCOR
    Загрузка...
    Logo ANCOR
    Загрузка...